diumenge, 17 de juliol del 2011

Qui té el comandament de la televisió a casa?

A casa, el gust matriarcal ens ha dirigit la programació televisiva d'aquesta nit cap a l'últim capítol de La Riera. Res a dir. Primer perquè ahir va ser el torn del patriarca amb el documental Adéu, Espanya? i després per l'admiració que professem a un personatge de la sèrie interpretat pel Pere Arquillué: El Claudi. Admirem els dolents, ens encanten aquests personatges foscos que viuen al límit del cinisme i enmerden a tothom del seu voltant per aconseguir els seus objectius poc ètics.
Així doncs, mentre el capítol va avançant i la tensió puja, el patriarca aprofita per anar posant música a l'ordinador per preparar alguna llista de reproducció que permeti fer les sessions setmanals de música per en Lluc, que per cert, avui és el primer dia que dorm a la seva habitació amb el bressol nou i de moment, sembla que es sent prou còmode perquè porta dues hores i mitja als braços de Morfeu. En fi, que us deixem amb una de les cançons incorporades a la llista de l'ordinador que serveixen per posar música un capvespre d'estiu dedicat a treure les males herbes. Us deixem amb Siempre de Duncan dhu que s'acaba la publicitat i continua el capítol de La Riera.

7 comentaris:

  1. A mi també m'agrada en Claudi!Per cert ojo el revés que li acaben de fotre,jeje!

    ResponElimina
  2. jajaja!! La Maite no s'ho esperava, diu que potser li han fotut tant el pal que l'Estel no està ni morta...

    ResponElimina
  3. No em voldria ficar prematurament en l'educació del vostre fill (ja ho faré quan faci 3r d'eso), però us faig un a petició. Puc fer una llista de reproducció per en Lluc? Prometo no obrir la carpeta de metal/core/harcore ni la de Paloma Sanbasilio. Aquí llenço l'oferiment i aquest vespre em poso fil a l'agulla. Pobret, ha d'anar més enllà de Duncandhus, Sabinas, Drexlers i Springstins. Esperant la vostra autorització, jo em decanto per en Lluís, un antiheroi de tall clàssic que comença a entendre de què va la vida.
    Salut!

    ResponElimina
  4. Mai he vist cap capítol de la Riera, però suposo que vau reconèixer la bellesa de Sant Pol de Mar en aquest últim capítol, no?
    La gent del poble anava boja per veure els protagonistes...

    ResponElimina
  5. Joan, si et refereix a Els Pets, que sàpigues que és el grup que escolta més, es sap de memòria el Fràgil, bueno, menys la primera perquè tampoc és qüestió d'anar donant idees...jejeje....

    Nico, jo no el mirava gaire, la veritat!! Per tant, sincerament, no vaig veure Sant Pol, ara, això no treu que és un gran poble!!

    ResponElimina
  6. No pensava en Els Pets precisament. Es tracta d'obrir el ventall i ja he començat a treballar. Em sembla que li agradarà.

    ResponElimina