divendres, 15 de juliol del 2011

Multes sota l'aigua

Faltaven cinc minuts per arribar al cotxe quant ell ha aparegut. Com sempre, anava acompanyat del seu mal caràcter i portava una armilla groga, uns pantalons foscos i una maquineta a les seves mans. La seva presència es devia a unes ratlles blaves pintades sobre l'asfalt, i a un ticket "caducat". En fi, l' indignació s'ha apoderat de nosaltres, no obstant en Lluc ràpidament ens ha fet oblidar els 15 euros que haurem de regalar al nostre estimat ajuntament quant abans de banyar-lo ha mullat al seu pare i no precisament l' ha refrescat amb aigua... així doncs, podem dir que hem acabat bé el dia, i més quant el patriarca de la familia ha anat a un sopar i jo resto estirada al sofà veient el Banda Ampla i disfrutant d'aquesta soledat que mai trobo a faltar.

5 comentaris:

  1. L'autoritat ens castiga, els fills s'ens pixen a sobre, els pares abandon la llar. Quina societat estem edificant? On animer a parar?

    PD: Parlant de qui escriu els posts d'aquest bloc: Frank 2 - Maite 1. Vaig ben encaminat?

    ResponElimina
  2. Joan, l'has clavat!! La Maite el va escriure que jo estava a davant, i quan jo escric, ell està a davant, aquesta és la diferència...jejeje...

    ResponElimina
  3. Són uns ideseables, i aquest anant bé no era ni poli, són aquells que van amb un pin i prou,oi?jajajaja, eto é el bronx!!

    ResponElimina
  4. Irrespectuós?jajaja.

    p.d. lo del pin no és conya

    ResponElimina