dimecres, 13 de juliol del 2011

M'ha picat!

Benvolgut, permet-me suposar que estàs davant un blog diari de les petites coses que passen a casa nostra i que valen la pena ser explicades pel simple gust de compartir-les amb qui vulgui, i amb qui no vulgui ja sap, hi ha moltes altres pàgines que l'esperen lluny d'aquestes mosquiteres que no acaben d'arribar i fa que ens fotem de calor i al no poder dormir, ens animem a obrir un blog de la família. Apa doncs, per començar, la cançó que estàvem escoltant ara mateix per intentar agafar el son. La versió que fa el Sabina del Calamaro, Todavía una canción de amor. Fins demà.

4 comentaris:

  1. M'encanta la idea. Ja veig a venir que aviat veurem entrades sobre tècniques casolanes d'exterminar vespes, remeis de la iaia per curar el mal de ronyó i versions infantils de pelis de l'Almodóvar (especialment "Todo sobre mi madre"). Friso també per la possible aparició de vídeos "robados" de la parella redactora amb els quals fundarem un "Sálvame" comarcal amb Josmar de tertulià.
    Felicitats per la iniciativa i que en Lluquet us deixi escriure força. Salut!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la iniciativa. Us seguiré de prop, sobretot per controlar-te a tu, Frank. La cançó, fantàstica, com totes les d'en Sabina. Ara mateix em faré seguidor.

    ResponElimina
  3. Gràcies amics!!! La gràcia serà endevinar qui escriu els posts...jejeje...

    ResponElimina