diumenge, 7 d’agost del 2011

Sopant amb Julio Iglesias a Tamariu

Perquè a vegades no s'està d'estar necessàriament d'acord per estimar a una persona, un va anar ben emocionada al concert d'en Julio Iglesias al Cap Roig (amb molt bona companyia) i l'altra va anar a sopar sol a una terrassa de Tamariu, llegint un llibre de Jorge Semprún, com si fos un marit abandonat aprofitant les vacances. Ell mai no ho faria? Qui sap... Després, un cop tornàvem a casa, escoltant allò del amor civilizado que no quiere comerse una manzana dos veces por semana sin ganas de comer (ja tindrem cançó per versionar el dia de la festa de Nadal de profes?), els dos teníem la sensació d'haver passat una gran vetllada, ella perquè des de la primera fila havia pogut cantar les cançons que no recordava que sabia gràcies a la seva infantesa passada pel filtre d'en Julio, i ell perquè havia gaudit de la grata companyia de la solitud quan s'està a un restaurant ple de parelles que busquen l'amor amb el vaivén de las onas, i sobretot, perquè havia pujat a la roca que varen anar una tarda d'hivern, quan festejaven, i varen cantar el Mediterráneo d'en Serrat sense por de ser escoltats. En fi, que demà ens anem de vacances a la Vall d'Aran, sense escoltar Julio Iglesias i esperant que a l'hotel hi hagi unes bones mosquiteres.


PD: De totes maneres, perquè veieu un exemple de buscar el punt mig de les coses, en posem una d'en Julito cantada pel Duo Dinámico, que per cert, són els autors de la cançó.

2 comentaris:

  1. Ueeeaa!! Quina vida entre la darrera estocada del crooner hispànic i la solitud volguda enmig del món. Quina enveja. La propera sortida fareu a l'inversa? Tu Frank pots anar a veure un concert de Massiel o Raffaela Carrá i la Maite pot anar a fer una mariscada amb un llibre de Roberto Bolaño a Blanes.

    Salut!

    ResponElimina
  2. La Maite està més a prop d'en Bolaño que jo de la Massiel... per cert, quan vaig pensar amb la possibilitat d'anar al concert d'en Julio, una de les coses que em va tirar enrera era "Com li explicaré en Joan?"

    ResponElimina