dimarts, 9 d’agost del 2011

Crònica d'unes vacances pagades (I) - De Vielha a Salardú

Visita matinal a Vielha. Temperatura agradable al sol pel sector femení, temperatura alta al sol pel sector masculí,certa fredor a l'ombra pel sector femení, ambient collonut a l'ombra pel sector masculí. Entrada a l'església de Sant Miquel de Vielha, un patró des de fa uns mesos, literalment familiar. Passejada pel poble, notable, no és excel.lent, això ho guardem per la tarda. Dinem a un restaurant aparentment barat, pel preu que hem pagat no pots demanar més. Ella ha menjat un arrós a la cassola, certament, però a la cassola del gos aprofitant que aquest ha anat a tirar-se una gossa pirinenca. Ell una olla d'Aran, o el que és el mateix, una escudella, esperançat que seria tant fantàstica com la d'anit a l'hotel. No senyor, a l'escudella de l'hotel hi tiren el bo i millor, a la del restaurant hi tiren el que ha sobrat de l'arrós fet a la cassola del gos. Paguem. Fem un Magnum, Tom Selleck, per poder refer-nos del dinar, una altra passejada i cap a Salardú. Excel.lent. Fantàstic. Foto de família. Si voleu us en faig una altra? No, gràcies. Ho ha dit tres vegades. Quina poca autoestima fotogràfica. Sortint de Salardú hem arribat fins a Beret tot esperant demà que dinarem a Arties i ens atansarem fins a Aigüestortes. En fi, fantàstic primer dia d'aquestes vacances a mode de Pere Quart, o sigui, completament pagades.

2 comentaris:

  1. Des que escrius a 4 mans, Frank, has guanyat en subtilitat... Diguéssim que es nota el toc femení!!!! La metàfora de la cassola del gos no l'he acabat d'entendre, ja me l'explicaràs un altre dia.
    Una abraçada i que acabi de provar l'estiu!

    ResponElimina
  2. Quina joia de vacances. Demà podeu mirar si ja tenen Burguer King als baixos del Consell d'Aran i fer uns Whoppers amb anells de ceba. Salut!

    ResponElimina