dilluns, 1 d’agost del 2011

Pamplona (Cap.1) - Ocupen su localidad al Martintxo

Cap de setmana massa positiu. Massa bo. Amb el temps acabarà essent un d'aquells records idealitzats que et faran venir ganes d'engegar a prendre pel sac el dia a dia laboral per tornar a buscar unes vivències que no tornaran. Primer de tot, una bacanal al Martintxo considerable, pimientos al piquillo, cogollos de Tudela, tortilla de bacalao, xorizo a la sidra, jamón ibérico, per començar, i per continuar, rodaballo a la parrilla i chuletón de buey, després els postres, on hi havia des del típic valencià de tamany navarrés, fins a pastissos de formatge regats amb maduixes o canutillos de crema banyats amb xocolata desfeta, i finalment, els pacharans de torn que ens varen portar a l'alcoholímetre del local, 1 euro i podíem saber qui era el guanyador que va marcar un fantàstic 0,28 tenint en compte que tot el menjar ingerit rebaixava les tasses de felicitat a la sang. El dinar va durar prop de tres hores i va acabar amb en Xavi i la Miren, que es casaven l'endemà, a la taula donant-nos la benvinguda. Riure, riure, riure, i les 6 de la tarda anàvem cap a l'hotel per fer una migdiada llarga i carregar les piles per les 9 del vespre, que havíem quedat amb la gent del casament per anar a menjar pinxos.

PD: Anant cap a l'hotel per celebrar el nostre segon aniversari de casats, vàrem posar a tot drap la cançó amb la que vàrem entrar al restaurant. Aquí la teniu!!

4 comentaris:

  1. Ostres nanos. Sóc l'Urko. M'alegra molt veure-us tan feliços. Felicitats pels 2 anys!
    pd: Aquest any Athletic champions

    ResponElimina
  2. Envio el teu post a la Sra. Custodia, que t'esperarà al setembre amb la nova carta de plats que podràs triar a quest curs. De primer, escollir entre espinacs, bledes o mongeta (sense sal ni oli per compensar el xoriço a la sidra). De segon, peix bullit, pollastre planxa o mandonguilla sense salsa. I perquè t'estimo molt i estic de bones o si no li envio a la Marta també.
    Disfruteu molt i una abraçada.

    ResponElimina
  3. Perdoneu...!!!!! No us vam felicitar pel vostre aniversari!!!!!! Per molts anys pel primer aneguet! sou molt feliços i esperem que ho continueu sent tant! i... tema menjar... mb no?? oleeeeeeeeeeeee us vau posar les botes! ;D Fins aviat parelleta!

    ResponElimina
  4. Urko, quina il.lusió veure't per aquí!! Per cert, ningú ha parlat de felicitat, aquest post parla de menjar... jejeje... Amb en Bielsa no sé si anireu a la Champions, ara, teniu més glamour, que no és sinònim de bons resultats!!

    Joan, el menú de règim de Bell-lloc, excel.lentment explicat per cert, ha estat una de les meves creus aquest final de curs... Per cert, si li expliques a la Marta, t'hi va la amistat...jejeje....

    Olga, gràcies!!! Vàrem menjar molt!! Només et diré que em vaig engreixar 1kg 800grams amb tot el cap de setmana... Pel que fa a la felicitat, el mateix que l'Urko, parlàvem de menjar...jejeje...

    ResponElimina